Skøytesurfing

 

IMG_5783

Tusen takk til alle kursdeltagerene på Sørmarka! Her er nettstedene vi følger med på:

Rollers.no: Hovedsiden vår, stortsett alt om fellesturene våre og av og til nyhetsartikler om annet skøytestoff, mobilvennlige sider, relativt oppdatert, på Facebook og.

Skiforeningen: Skiforeningens turskøytegruppe har en del informasjon om turskøyting. Skiforenings turskøytegrugge (STG) er nok hovedsiden for turskøyting på Østlandet på Facebook.

Skridskonätet: Hovednettstedet for norske og svenske klubborganiserte turskøytere. Skiforeningens turskøytegruppe er med. Innen en uke vil du kunne melde deg på, det koster 30,- per sesong for brukernavn og passord og du får tilgang til de siste isobservasjoner og turrapporter samt å kunne rapportere. De har også en app for å rapportere is!

NVE: Flott kart over isdekning, isobservasjoner og webkameraer i Norge, se iskart.no. De har også apper, RegObs til Apple og RegObs til Android, som gjør at du kan melde is på stedet i tillegg til vanlig innmelding via PC i ettertid. Gratis registrering. RegObs-appene har automagisk GPS-posisjon og du kan sende inn et bilde sammen med isobs’en!

Isplanket.se: Fin svensk side for uorganiserte/klubbløse turskøytere i Sverige, mye informasjon å fordøye der!

Think Ice har en del teknisk isinfo.

Slipemaskinservice: Morten på Grini i Bærum sliper turskøytene dine mens du venter, 100,- er spesialprisen for oss turskøytere. Åpent på kvelden etter kl 16 og i helgene, ring ham først.

Syverudtjernet-Sørmarka-Turskøyter: Eneste mulighet nær Oslo om snøen laver ned for da brøytes det! Koselig lite sted å skøyte, litt under 3 km på lengste runde, bane til småbarn, god parkering, bålplass, utlån/leie av turskøyter, restaurant på Sørmarka konferansehotel.

Harestuvannet har nå egen bane også! Den er ca 4 km lang, en tur frem og tilbake blir ca 8 km! Den har ingen egen side ennå, men titt innom Oslos Skøytevenner på Facebook.