AVLYST Båletur til søndag?

10 cm fuktig snø i +1°C, ny overis og 10 cm sørpe under snøen gjorde sitt til at ikke mer enn aksessveien til banen ble brøytet i dag. Derfor er båleturen avlyst, det er lurere å gå på ski!

Med ustabil vær og den tilstand banen er i så er Syverudtjernet ikke aktuell fremover, det trengs varme, kulde og klar himmel i relativt lange perioder for å først smelte ned snøen for så å fryse til.

Det er vanskelige skøyteforhold og Syverudtjernet er eneste håp! På onsdag gikk ATVen gjennom og noen skøyteløpere gikk for hardt på tynn is i sydsløyfen og det ble et råk med ca 10 cm dyp vann. Nordsløyfen var dårlig, men jeg sjekket noen hundre meter fredag kl 14 og jeg tror det kan bli ok til søndag. Tror og håper. Samtidig er det meldt nye 10 cm snø lørdag, men jeg skal brøyte om isen bærer brøyte-ATVen.

Prøv å la isen bygge seg på lørdag, jeg ser helst ikke at noen lager nye råk eller pigger isen for å sjekke tykkelse.

STED: Syverudtjernet ved Sørmarka hotell

DATO : Søndag 25.11.2015

TID: Kl 12oo-15oo

Det blir bål, ta med pølser og termos osv og sitteunderlag. Forresten, om du fryser kan du også prøve restauranten på Sørmarka, den er åpen fra kl 12, fint å sitte i baren med kaffe og kaker å varme seg på.

Sjekk Rollers.no og Facebook for oppdateringer om status!